Jul 30
Nuntă Andreea Mădălina și Alex
Așa da, nuntă care a mers strună, cu timp la dispoziție, fără stres. Cine-a mai văzut ședință foto de 2 ore și jumătate să ridice mâna sus! Andreea în sus, Mădălina în jos, cred că i-am zăpăcit pe cei doi fericiți miri de numa’ numa’ 🙂 Dar am făcut-o cu drag! Casă de piatră, dragilor!    
Jul 26
Nuntă Cristi și Andreea
A venit și ziua mult așteptată pentru Cristi și Andreea. Emoții au fost la tot pasul, de la pregătirea mirilor, la prima privire, la biserică. De fapt așa ar trebui să și fie, nu? Dar, pentru că ne pricepem mai bine la fotografiat decât la scris, lăsăm pozele de mai jos să vă spună povești frumoase despre sentimente curate, iubire si emoție.  
Jul 14
Cununie George și Roxana
Mulțumim că ne-ați răbdat! Nu-i prea ușor să fii în fața camerei de fotografiat :). Acum că am lăsat în urmă cununia, mai avem un hop de trecut împreună. Ne revedem curând George și Roxana! You will rock the wedding!      
Jul 06
Cununie Cristi și Andreea
Camera shy? Cine? Andreea? Nici vorbă, she’s a natural! Pozele de mai jos o dovedesc :). Ne revedem la nuntă, dragilor!  
May 02
Micul Horia
Primavara asta realmente a debutat printr-o explozie de flori, parca pe nevazute totul si-a schimbat tinuta. Asa ca am zis sa-i iau pe minunatii Ada (+ micul Horia din burtica) si Calin la o prima sedinta foto de familie, inainte de a se scutura pomii de flori. Echipa s-a marit, caci si-au adus si prietenii la plimbare. S-a lasat cu o excursie pana la cetatea de la Calnic (jud. Alba, recomandam cu drag), apoi in pitorescul sat Garbova, pana la Riu Sadului (jud. Sibiu). Am profitat cat am putut de ziua minunata si de oameni dragi. Asa sedinte foto mai vrem!  
Botez Erica
Zi de ianuarie cu soare si cu zambete de copii. Erica s-a descurcat minunat in fata aparatului de fotografiat, sub privirea candida a fratiorului ei mai mare. 
Albume
Albumele foto Photoinspire vin in diverse dimensiuni si culori spre a fi pe gustul tuturor!  
Mar 19
Sedinta foto cu Olivia
Olivia, nu a implinit inca o luna, dar a rezistat eroic in fata camerei foto. Cu mogaldeata ne vom revedea la botez, unde precis se va descurca minunat la fotografiat! Abia asteptam!
Sedinta foto cu Andreea
Zi de ianuarie, cu zapada… Andreea, care castigase o sedinta foto cu noi, s-a gandit sa o fotografiem la zapada! Zis si facut, ne-am echipat si am trecut la fapte. Nu ne-am lasat speriati de frig, astfel ca a iesit o sedinta grozava, careia doar apusul i-a putut pune capat.
Dec 18
Nunta Dragos si Ada
Inca un an frumos pentru Photonspire, incheiat in 12 noiembrie la nunta Adei si a lui Dragos. Cam asa a aratat prima zi din restul vietii lor: