May 02
Micul Horia
Primavara asta realmente a debutat printr-o explozie de flori, parca pe nevazute totul si-a schimbat tinuta. Asa ca am zis sa-i iau pe minunatii Ada (+ micul Horia din burtica) si Calin la o prima sedinta foto de familie, inainte de a se scutura pomii de flori. Echipa s-a marit, caci si-au adus si prietenii la plimbare. S-a lasat cu o excursie pana la cetatea de la Calnic (jud. Alba, recomandam cu drag), apoi in pitorescul sat Garbova, pana la Riu Sadului (jud. Sibiu). Am profitat cat am putut de ziua minunata si de oameni dragi. Asa sedinte foto mai vrem!  
Botez Erica
Zi de ianuarie cu soare si cu zambete de copii. Erica s-a descurcat minunat in fata aparatului de fotografiat, sub privirea candida a fratiorului ei mai mare. 
Albume
Albumele foto Photoinspire vin in diverse dimensiuni si culori spre a fi pe gustul tuturor!  
Mar 19
Sedinta foto cu Olivia
Olivia, nu a implinit inca o luna, dar a rezistat eroic in fata camerei foto. Cu mogaldeata ne vom revedea la botez, unde precis se va descurca minunat la fotografiat! Abia asteptam!
Sedinta foto cu Andreea
Zi de ianuarie, cu zapada… Andreea, care castigase o sedinta foto cu noi, s-a gandit sa o fotografiem la zapada! Zis si facut, ne-am echipat si am trecut la fapte. Nu ne-am lasat speriati de frig, astfel ca a iesit o sedinta grozava, careia doar apusul i-a putut pune capat.
Dec 18
Nunta Dragos si Ada
Inca un an frumos pentru Photonspire, incheiat in 12 noiembrie la nunta Adei si a lui Dragos. Cam asa a aratat prima zi din restul vietii lor:    
Botez Anastasia, Sibiu
V-o prezentam pe Anastasia, o bebelusa tare simpatica. In 17 iulie am participat la botezul ei, alaturi de parintii Venera si Ciprian. Sa cresti fumos, copil dulce!
May 07
Logodna Consuela si Ionut
Gata cu secretele, s-a aflat deja vestea cea mare, asa ca putem sa scoatem si noi la iveala niste poze cu oameni tare dragi: Consuela si Ionut. In 7 mai, un pic speriati de niste nori, am iesit totusi la o sedinta foto de logodna. Ce a iesit, va lasam pe voi sa vedeti:
Mar 11
Cununie Alina si Mihai, Sibiu
In 11 martie am fost alaturi de Alina si Mihai cand si-au spus “Da” la Starea Civila. Casa de piatra, dragilor si sa ne revedem la fel de voiosi la nunta!  
Mar 05
Botez Eva Maria, Sibiu
In 5 martie 2016 am fost alaturi de Andrei si Georgiana la botezul micutei Eva Maria. Cand am ajuns la ei, micuta fusese vizitata de Mos Ene si dormea dulce in bratele lui Andrei . Ziua a decurs frumos, ne-am bucurat si de niste raze de soare primavaratice, la petrecere s-a dansat cum nu am mai vazut la vreun alt botez. Felicitari parintilor pentru minunatia de bebelusa 🙂