Albume
Albumele foto Photoinspire vin in diverse dimensiuni si culori spre a fi pe gustul tuturor!  
Mar 19
Sedinta foto cu Olivia
Olivia, nu a implinit inca o luna, dar a rezistat eroic in fata camerei foto. Cu mogaldeata ne vom revedea la botez, unde precis se va descurca minunat la fotografiat! Abia asteptam!
Sedinta foto cu Andreea
Zi de ianuarie, cu zapada… Andreea, care castigase o sedinta foto cu noi, s-a gandit sa o fotografiem la zapada! Zis si facut, ne-am echipat si am trecut la fapte. Nu ne-am lasat speriati de frig, astfel ca a iesit o sedinta grozava, careia doar apusul i-a putut pune capat.
Dec 18
Nunta Dragos si Ada
Inca un an frumos pentru Photonspire, incheiat in 12 noiembrie la nunta Adei si a lui Dragos. Cam asa a aratat prima zi din restul vietii lor:    
Botez Anastasia, Sibiu
V-o prezentam pe Anastasia, o bebelusa tare simpatica. In 17 iulie am participat la botezul ei, alaturi de parintii Venera si Ciprian. Sa cresti fumos, copil dulce!
May 29
Dorina si Albert
Acum 3 saptamani, cand de-abia mijea a vara, Dorina s-a gandit sa facem o sedinta foto cu “burtica”. L-am plimbat pe micul Albert in parcuri de copii, sa se invete cu joaca devreme :). Cu Albert ne vom revedea in decembrie la botez!    
May 08
Daniel
Intr-o zi frumoasa de aprilie am iesit la o plimbare cu Valeria si micul Daniel. Soare, copaci infloriti si un zambet de copil, ce putea fi mai frumos? Cateva poze se regasesc aici:    
May 07
Logodna Consuela si Ionut
Gata cu secretele, s-a aflat deja vestea cea mare, asa ca putem sa scoatem si noi la iveala niste poze cu oameni tare dragi: Consuela si Ionut. In 7 mai, un pic speriati de niste nori, am iesit totusi la o sedinta foto de logodna. Ce a iesit, va lasam pe voi sa vedeti:
May 04
Cununie Ale si Dan
Ziua a inceput cu ceva emotii din cauza ploii si a norilor amenintatori. Cumva am reusit sa pacalim stropii de ploaie si sa ne jucam in fata/spatele camerei de fotografiat. Ce-a iesit, puteti vedea mai jos. Cu Dan si Alexandra ne vom reintalni si in iunie 🙂
Mar 11
Cununie Alina si Mihai, Sibiu
In 11 martie am fost alaturi de Alina si Mihai cand si-au spus “Da” la Starea Civila. Casa de piatra, dragilor si sa ne revedem la fel de voiosi la nunta!